A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog

A forgószék divatja már évtizedek óta töretlenül tart, ami persze nem meglepő, hiszen látható esztétikuma mellett lendületes kényelmet és praktikusságot testesít meg. A gurulós szék vitathatatlanul legnagyobb előnye, hogy kerekeivel könnyedén mozgatható. Nem véletlen, hogy a legtöbben nem szívesen pattannak fel az ülésből, ha néhány centit odébb kell menni, a görgők segítségével ez villámgyorsan megoldható.

A modern bútorok maximálisan igazodnak megjelenésükben és kisugárzásukban a mai élet forgatagához. Hogy mi jellemzi napjaink életvitelét? A rohanás, a folyamatos aktivitás, és ezzel együtt a kényelemre való fokozott igény. Amikor naphosszat a munkahelyen végezzük a dolgunkat vagy éppen szabadidőnkben intézzük az elmaradt ügyeinket, akkor nincsen annál komfortosabb érzés, mint betérni világos, átlátható, a szó nemes értelmében egyszerű lakberendezési elemekből és bútorokból álló otthonunkba. Vagyis a formai egyszerűség és a nagyfokú funkcionalitás kettőse tökéletes kombinációnak tekinthető ezen a területen. A modern franciaágy, hogy csak egyet említsünk a leginkább kedvelt bútordarabok közül, akkor nevezhető ebben a stílusban verhetetlennek, ha a praktikusság átlátható és világos esztétikummal társul. Semmi felesleges pluszra nincsen szükség a teljes sikerhez, már ami a modernitást, mint dizájn típust illeti.

A francia ágyak akkor nevezhetőek tökéletesnek, ha maradéktalan komfortot testesítenek meg. Nyilván az otthonok kisugárzása szempontjából a teret és helyet kapó stílusjegyek sem mellékesek, viszont az örömteli és hosszan tartó, elégedett használat kizárólag akkor borítékolható, hogyha a relaxálás, pihenés, alvás órái az ágy pozitív adottságainak köszönhetően ideálisak. A méret mindenképpen lényeges tulajdonság, különösen ezen a területen. A kétszemélyes ágy ugyanis csak akkor éri el funkcionalitása csúcsát, ha mindkét fél normálisan, rendesen elfér, nemcsak összehúzódva. A kényelmes és nem utolsó sorban pihentető pillanatok csak így érhetőek el. Ha a szorongatottságé, és diszkomfort érzeté a főszerep, akkor a nyugodt alvást segítő körülmények esélyt sem kaphatnak az érvényesülésre. Pontosan ezért annyira lényeges, hogy a vásárlás folyamatában az egyedi és egyéni igények, amik ténylegesen háztartásonként változhatnak fő rostaként szolgáljanak. Az a modell, ami nem megy át a szűrőn, az esztétikusság ide, pénztárcabarát ár oda nem megfelelő. Ezzel a tudatossággal könnyedén és gyorsan felfedezhető a tökéletes típus.

A bútor webshop egyet jelent a maximális komforttal, már ami a nézelődést, a kiválasztást és a konkrét vásárlást illeti. Egyetlen praktikusan és gyorsan használható felület segítségével felfedezhető a teljes termékpaletta, anélkül, hogy az otthoni nyugalmat a boltok túlzsúfoltságára kellene lecserélni. Ez bizony önmagában óriási pozitívum, de itt még nincsen vége az előnyök felsorolásának.

A gardróbszekrény kiválasztása hosszú évekre, sőt évtizedekre meghatározhatja, hogy mennyire érezzük egyszerűnek, könnyűnek a pakolást és a rendrakást. Ráadásul, ha olyan helyiségbe tervezzük a bútordarabot, mely szem előtt van, akkor az esztétikus jegyekre is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, hiszen a bútor jellemvonásai megváltoztathatják otthonunk atmoszféráját.

A variációk tárházának ajtaja nagyjából a végtelenbe nyílik.

Az aktuális divat a klasszikus és a modern irányzatot egyaránt támogatja. Vagyis a régi hagyományokat idéző, már-már antik hatású berendezési tárgyakkal legalább annyira jól járhatunk, mint a modern bútorok adta kellemmel.

Valójában nem is kifejezetten a trend az, ami meghatározza mi az, ami számunkra ideális. Otthonunk atmoszférája és hangulata befolyásolja a legteljesebben döntésünket. Ha közvetlen környezetünk kisugárzása klasszikus, vagyis inkább a tradicionális stílusjegyeket testesíti meg, akkor nem is kérdés, hogy azok a bútorok az optimálisak, melyek a régies hatást még markánsabbá, karakteresebbé varázsolják. Ám ha szeretjük a modern jellemvonásokat, ha rajongunk az új kor vadító ötleteiért és formáiért, akkor vitán felül áll, hogy a legújabb trend követése a nyerő.

A bútor webshopunk az a felület, ahol bútorok olcsón fellelhetőek.

A berendezési tárgyaink idővel a szívünkhöz nőnek. Az ágyunkat senki kedvéért sem cserélnénk el csak úgy, de a kedvenc karosszékünknek sem mondanánk könnyedén viszlátot. Ez azt jelenti, hogy egyetlen jó döntéssel évekre, sőt évtizedekre megalapozhatjuk közvetlen környezetünk hangulatát.

A bútorok egymással is “kölcsönhatásban” állnak, tehát a globális kisugárzás szempontjából nem mellékes, hogy milyen fokú az illeszkedés. A színárnyalatok legalább annyira érdekesek, mint a teret és helyet kapó formák.

A terasz az a hely, amire mindenki vágyik a szíve mélyén. Az erkély kicsit a természet része, miközben az otthon melegét is testközelben tartja. Egyszerre van kint és bent. A reggeli kávé kortyolgatása, az ebédre szánt leves szürcsölgetése vagy a lefekvés előtti kakaó ízlelgetése egyaránt óriási élmény, ha közben az ember elmerülhet a táj szépségében és átérezheti az atmoszféra mágiáját.

A terasz bútor kiválasztása pontosan a fentiek miatt prioritást élvez. A berendezési tárgyak megjelenésükkel, kisugárzásukkal és hangulatukkal rengeteget tehetnek hozzá az összképhez.

A lakberendezés az a téma, amihez saját bevallása szerint mindenki ért. Aztán a gyakorlatban sokszor az derül ki, hogy mégsem annyira egyszerű ez a műfaj.

Nem feltétlenül könnyű a szekrény, a komód és a kanapé térben történő elhelyezése. Arról nem is beszélve, hogy a dísztárgyak és az egyéb kellékek helyének meghatározása sem megy mindig elsőre.

Vannak, akik úgy érzik, hogy nagyon hosszú a terhesség 9 hónapja. Pedig annyi mindenre fel kell készülni ennyi idő alatt! Sajnos, a megfelelő gyerekszoba bútor megtalálása nem mindig annyira könnyű, de a Bútorpiac segítséget nyújt ebben a helyzetben. A választásnál bizony sok tényezőt kell figyelembe venniük a szülőknek.

A tavalyi évben feltűnt a színen egy igazán különleges lakberendezési irányzat, aminek a neve „japandi”. A keretén belül a skandináv minimalizmus keveredik a japán trendekkel, aminek az eredménye megismételhetetlenül szép!

A nappali jelenti az otthona legfontosabb színterét. Itt találkoznak egymással a családtagok és itt zajlanak a nagy beszélgetések. A vendégek is ezen a helyen ülnek le. Ennek tekintetében egyáltalán nem mindegy, hogyan néz ki ez a tér. Cikkünkben arról lesz szó, hogy milyen hibák elkerülésére kell odafigyelnie.

Az tervezi, hogy idén nyáron több kerti összejövetelt is szervez? Akkor még időben szerezze be az ehhez szükséges kültéri bútorokat. Alaposan át kell gondolnia, hogy melyik típus mellett teszi le a voksát. Egy kis odafigyeléssel sokkal kellemesebbé teheti a kerti estéket.

Japán mindig is egy nagyon különleges hely volt. Az itt élő emberek számtalan hasznos találmánnyal büszkélkedhetnek. Például, a futonágy régen alaptartozéknak számított a távol-keleti országban. Számtalan előnye van ennek a fekvőalkalmatosságnak, ezért ma már az európai piacokon is sokan érdeklődnek iránta.

Most költözik új lakásba vagy éppen felújítani készül? Akkor ez a cikk Önnek szól! A Bútorpiac segítségével megtudhatja, hogy néz ki a modern nappali bútor.

Néhány szó a színválasztásról

A szoba hangulatát leginkább a színek fogják meghatározni. Az idei évben nagyon divatosnak számítanak az élénk árnyalatok. Ha igazán trendi szeretne lenni, akkor válasszon a fenyőzöld, a királykék, a mustársárga vagy a burgundivörös közül. Ezekkel nagyon extravagáns külsőt kölcsönözhet a szobának. De a modern nappali bútor akár matt fekete is lehet, ha az Ön ízlése ezt diktálja.

A nappali a lakás egyik legfontosabb része. Itt gyűlnek össze a családtagok a beszélgetés és a kikapcsolódás érdekében. Ez azt jelenti, hogy a többféle elvárásnak is meg kell felelnie a helyiségnek. Fontos, hogy minden generáció igényeit kiszolgálja. Az egyik leglényegesebb részét a nappali szekrénysor jelenti, tehát nagyon körültekintőnek kell lenni a kiválasztásánál.

Nagyon fontos, hogy jól ki tudja magát pihenni az éjszaka folyamán. Azonban ez csak akkor lehetséges, ha kényelmes a fekhelye. Ez a cikkünk a boxspring ágyról szól, ezért mindenképpen olvassa el, ha a bútordarab kiválasztásakor nem akar rossz döntést hozni.

Nem könnyű eldönteni, hogy milyen típusú fából készült bútort vegyünk. Jelenlegi cikkünkben a fenyő bútor előnyeiről lesz szó, hiszen ez a fafajta nagyon gyakran képezi a gyártás alapanyagát.

A fenyő ágy és a levegő nedvesség-tartalma

Azért jelent megfelelő választást a fenyő ágy, mert képes felszívni vagy leadni a benne lévő nedvességet, amennyiben nem megfelelő a levegő páratartalma. Ugyanakkor pont emiatt nem érdemes túl közel rakni a fűtőtesthez vagy a klímához, hiszen a nagy hőmérséklet-ingadozások árthatnak neki. A napfény hatására elszíneződhet a fenyő ágy, ezért tanácsos inkább árnyékos helyre tenni.

A jó idő közeledtével mindenki arra vágyik, hogy több időt tölthessen a szabadban. A kerti bútor lehetőséget teremt a kellemes összejövetelek szervezésére, ezért érdemes a megvásárlása mellett dönteni.

A műanyag kerti bútor nagyon praktikus

A műanyag kerti bútor az árának köszönhetően lehet vonzó. Igazán strapabíró és sokoldalúan használható. A mozgatása sem okoz nehézséget, hiszen kicsi a tömege. A tisztítása nem nehéz, mivel a legtöbb esetben elegendő csupán mosószeres vízbe áztatott szivaccsal letörölgetni.

Habár itt Budapesten az időjárás még nem tud róla, a tavasz a napokban hivatalosan is megérkezik. Aztán már nem sok és másra sem vágysz, mint a kertben üldögélni egy pohár borral és egy szuper társasággal. Vagy épp egyedül egy vastag könyvvel. Itt az ideje körülnézni, milyen kerti bútorokat érdemes beszerezni, mire igazán szép idő lesz.

Biztos Ön is nagyon várja már, hogy végre berendezhesse álmai lakását. Ez egy nagyon izgalmas feladat, azonban könnyen mellé lehet vele fogni. Van néhány olyan lakberendezési hiba, amit mindenképpen el kell kerülnie, ha azt szeretné, hogy kifogástalanul nézzen ki a lakása.

A színek szerepe

Ne használjon túl sok árnyalatot egy szobán belül, különben az eredmény nem lesz elég esztétikus. Arra törekedjen, hogy egy helyiségben két-három színnél ne legyen több! Az sem jó, ha minden egyes szobát másmilyenre fest, mert ezzel a lakásának nem lesz eléggé egységes az arculata.

Ön is szeretné meglelni azt az ülőalkalmatosságot, amin kényelmesen pihenhet, beszélgethet, alhat és tévézhet? Akkor fogadja meg a tanácsainkat, hiszen a megfelelő típus megtalálása egyáltalán nem egyszerű.

A textilbőr kanapé alakja

Meg kell néznie, pontosan hová férne el az ülőalkalmatosság. Helyet spórolhat azzal, ha betolja a sarokba. Ilyenkor egy U kanapé vásárlását kell tervbe vennie. Ha nagyobb a szobája, akkor berakhatja a szoba közepére. Akkor sincsen gond, ha inkább egy I kanapé megvásárlása jelenti a célját, mert elképzelhető, hogy ez a változat több helyen is elfér.

A pihenés nagyon fontos szerepet játszik az Ön életében is, tehát sokat számít, hogy éjjelente milyen körülmények között hajtja álomra a fejét. A megfelelő ágy megtalálása szinte sosem egyszerű, de megéri rászánnia az energiát!

A színek összepárosítása

A szakértők szerint nem érdemes túl élénk színekkel dekorálni a hálószobát, hiszen ezek élénkítő hatással bírnak. Inkább a hidegebb, visszafogottabb árnyalatokat kell előnyben részesíteni. Az egyhangúság elkerülése érdekében tanácsos venni egy élénk kárpitos ágyat. Így mindenkinek a szeme ezen a bútordarabon fog megakadni, hiszen annyira elüt a környezetétől.

Mivel az étkező a lakás egyik központi részét képezi, ezért nagy hangsúlyt kell helyeznie az itteni bútordarabok kiválasztására. Cikkünkben arról lesz szó, hogyan található meg a megfelelő étkezőasztal és étkezőszék.

Hány személyes legyen?

Ne vásároljon négyszemélyesnél kisebb változatot, mert ez komoly helyhiányt okozhat. Amennyiben gyakran jönnek vendégek Önökhöz, döntsön inkább a hatszemélyes verzió mellett.

Aki próbált már valaha ágyat vásárolni, az tudja, hogy egyáltalán nem könnyű a döntés meghozatala. Rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, ha valaki igazán kényelmes és strapabíró megoldást szeretne.

Borovifenyő kell lucfenyő helyett

Sok vásárló nem tudja, hogy hazánkban többféle fenyő ágykeret kapható. Mivel a borovifenyő sokkal erősebb, mint a lucfenyő, ezért az előbbit érdemes előnyben részesíteni.

Nem titok, hogy a matractípusok nagyon különbözők lehetnek. Mivel mindenkinek egyediek az igényei, ezért nem lehet egyértelműen megmondani, hogy melyik változat az abszolút nyerő. Ezt mindenkinek magának kell kitapasztalnia!

Megfelelő minőségű alvás hiányában nem őrizhetjük meg az egészségünket. Mivel a matrac kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy mennyire tudjuk  magunkat kipihenni, ezért igen körültekintőnek kell lennünk a kiválasztásánál. Napjainkban már rengetegféle típus közül tudunk választani, ezért biztosan megtaláljuk a nekünk legjobban megfelelőt. Az alábbi cikk segítséget nyújt nekünk a döntéssel kapcsolatban.

  1. A legmenőbb színek

A színek forradalma bekövetkezett: meleg és földes árnyalatok bősége váltja fel az elmúlt években a színek terén jellemző minimalizmust. Vörösesbarna, terrakotta, cserszín, rozsdabarna és burgonyaszín uralkodnak majd a falakon, a bútorszöveteken és a dekorációban is. A hangsúlyos kiegészítő színek a smaragzöld, erdőmélyzöld, görögdinnyebél-piros. A textileken bágyadtrózsaszín, fűzöld és barack is megjelenik.

 

 

Mivel egy kisméretű szobába nem feltétlenül fér be külön egy ágy és egy kanapé, ezért érdemes a kettőt kombinálni. A nyitható kanapénak rengeteg típusa létezik, tehát jól át kell gondolni, hogy melyiket érdemes megvásárolni.

Egy régi megoldás

Talán mindenki találkozott már olyan, ággyá alakítható kanapéval, amit a kattanásig kellett kihúzni a nyitás során. Ez főleg régen volt divatos, de még ma is meg lehet vásárolni.

Ez csak egy kanapé, nem az életünk – hangzik az Amerikai Szépség című kultuszfilm emlékezetes sora. Azért sokan vagyunk úgy, akinek a szófa nemcsak egy kanapé, hanem annál valami sokkal több. Egy jó heverő a nappali szoba legfontosabb bútora, amely egyben a lakás dísze és az otthoni kényelem szimbóluma is. Nézzük, milyen szempontok alapján érdemes kanapékat választani így 2017 utolsó hónapjaiban!

1. hiba: Rendetlenség a konyhában

Ha kicsi a konyhád, akkor ne halmozz fel benne sok tárgyat! Szortírozz, és csak azt tartsd meg közülük, ami igazán lényeges. Ha rendetlenség van, az optikailag még kisebbnek mutatja a konyhádat, ezért mindenképpen tarts rendet.

Mekkora legyen egy kétszemélyes étkezőgarnitúra?

Normál esetben terítékenként 60 centiméteres szélességgel, illetve 40 centiméteres mélységgel kell számolni. Ha valaki tálakat, kosarakat vagy fazekakat is szeretne rakni az étkező asztalra, akkor középen még szükség lesz egy 20 centiméteres sávra. Az az ideális, ha az asztal mérete legalább 1 x 1 méteres. Így kényelmesen elférnek a vendégek, és nem érzik magukat beszorítva.

Otthonos és praktikus – ötletek a gyerekszoba berendezéséhez

A gyerekszoba berendezése egyáltalán nem könnyű, hiszen az a cél, hogy az Ön gyermeke játszhasson, tanulhasson és alhasson is itt  – és mindezt egy helyiségen belül! Ha kicsi a rendelkezésre álló gyerekszoba, akkor néhány trükkre lesz szüksége annak érdekében, hogy a kis birodalom a csemetéje összes igényének megfeleljen.

2017.10.09 14:09

Őszi dekorációk

Mivel kint egyre hűvösebb lesz, ezért tegyük otthonosabbá a lakásunkat az őszi színekben játszó anyagok, takarók és gyertyák használatával.

Ezektől védd magad: 5 hiba, amit az emberek bútorvásárláskor elkövetnek

A bútorvásárlás nehéz ügy. Senki sem született lakberendezőnek vagy bútorasztalosnak. Akkor sem, ha egyébként van érzéke az ilyesmihez. Sok bosszúságtól és pénzkidobástól megkímélheted magad, ha pár egyszerűen kivédhető, mégis gyakran elkövetett hibát elkerülsz. 5 tippel segítünk!

 

2017.09.25 12:09

Kanapé-trendek 2017-ben

1. számú trend: Zöld minden mennyiségben

Idén a zöldet választották meg az év színének. 2017-ben egyaránt divatos a világos erdei zöld, a matt olívaszín és a sötéttürkiz. A kékes árnyalatok is trendinek számítanak ebben az évben. Ez bizony az ülőgarnitúrákon is meglátszik, hiszen elsősorban a matt, intenzív színek dominálnak a kínálatban.

Így távolíthatod el a kutyaszőrt a szőnyegről és a kanapéról

A kutyaszőr eltávolítása a szövetbútorokról

Ha a kutyusod a szőrét a kanapén, az ágyon vagy a matracon vedlette le, akkor az a legegyszerűbb, ha egy készülék segítségével takarítasz fel. Sok gyártó kínál speciális állatszőr-porszívókat, amikhez különféle, szőrt felszívni képes fejek is járnak. De Te megkímélheted magadat az efféle költségektől, ha a kanapéra rakható, levehető védőtakarót használsz.

Így rendezz be egy albérleti szobát

Az albérleti szobák esetében különösen érvényes a „kevesebb néha több” elve. A tippjeink segítségével biztosan szép, otthonos és egyedi szobád lesz.

Milyen matrac segít hátfájás esetében?

Nem létezik olyan matrac, ami bármilyen eredetű hátfájásra gyógyírt jelent. Viszont olyan van, ami számodra minden szempontból megfelel.

Cikkünkben a polyrattan (műrattan) nevű anyag tulajdonságait és előnyeit mutatjuk be, aminek a segítségével könnyen megidézhető a lounge-életérzés a kertben.

A polyrattan igazi örökzöldnek számít

Az anyag használatáról nem érdemes lemondani a kültéri területeken sem. A műrattant nem szabad összekeverni a természetes rattannal, amely kint sajnos nem használható. A polyrattan egy mesterségesen előállított, fonott anyag. A kitűnő minőségű, polyetilénből készült szálait nagy energiaráfordítást igénylő, kézi munkával tekerik az alumíniumból vagy vasból legyártott, stabil, ám könnyű lécek köré. Ránézésre szinte egyáltalán nem lehet egymástól megkülönböztetni a természetes, illetve a polyetilénes rattant. Mindenesetre, a művi változat a könnyű ápolhatósága, illetve az időjárásállósága szempontjából szárnyalja túl a természetes társát. 

Így találhatod meg álmaid kanapéját

 

Egy kényelmes ülőgarnitúra hiányában biztosan nem fogod otthon érezni magadat a lakásban. Ennek tükrében nagyon fontos, hogy találj egy olyan kanapét, amelyik tökéletesen passzol Hozzád.

Íróasztali lámpák a megfelelő megvilágításhoz

Mivel rengetegféle feladatot végzel el az otthoni íróasztalodnál - olvasol, írsz, nyomkodod a billentyűzetet, rajzolsz vagy papírokat szortírozol -, ezért nagy fontossággal bír a megvilágítás a látásviszonyok szempontjából.

Milyen méretű legyen a négyszögletes, tízszemélyes ebédlőasztal?

Legalább 240 centiméter hosszú és 100 centiméter széles. Így a hosszabbik oldalakon kényelmesen le tud ülni négy-négy ember egymás mellett, illetve az asztalfőkön is helyet foglalhat egy-egy vendég. Egy nagyobb asztal esetében több hely van a tálásra, illetve az evés is kényelmesebb. Emellett sajnos az ebédlőasztal átellenső végében ülők nehezen tudnak egymással beszélgetni az étkezőben.

2017.05.31 14:40

Milyen legyen a nappalid?

 

A nappali jelenti a legtöbb otthon középpontját. A lakók itt töltik az idejük legnagyobb részét, illetve itt kerül sor a vendégek fogadására is. Főként ez az oka annak, hogy a nappalit olyan sok alkalommal alakítjuk át. Cikkünkben szeretnénk ötleteket adni a helyiség berendezéséhez. 

Tippek az alvásminőség javításához

 

Te is azoknak az embereknek a csoportjába tartozol, akik nem alszanak eleget? Sajnos, ez hosszútávon stresszessé tehet, illetve megbetegedésekhez vezethet. Alvás hiányában inkább a kevésbé egészséges ételeket fogod kívánni.

 

Létezik néhány olyan praktika, amelynek a segítségével megelőzheted az alvászavarok kialakulását.

 

Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy jól érezd magadat az ágyadban. A háló legyen minél csendesebb és nyugodtabb, mert csak így tudod alaposan kipihenni magadat.

Ötletek a konyha kialakításához

 

A konyha ma is igen nagy fontossággal bír a családok életében. A tűzhely melege nagy összetartó erőt jelent, hiszen a családtagok a fogások elfogyasztása során tudnak egymással időt tölteni. Gyakran az étkezőasztalnál történik a vendégek fogadása is.

 

A főzés ma már nemcsak egy szimpla házimunka, hanem egyfajta divatirányzat.

 

Ennélfogva nem csoda, hogy a lakás kialakítása során fontos szerepet kap az étkezőasztal, illetve a konyhabútor kiválasztása.

2017.05.17 14:25

Nemsemleges babaszoba

 

Biztosan Te is arra vágysz, hogy a babád igazán jól érezze magát az otthonában, ezért szeretnéd a szobáját minél szebbé varázsolni. Sokan a bébi nemétől függően kékre vagy rózsaszínre festik a kiválasztott helyiséget, ám Neked nem muszáj ezt a trendet követned.

 

A babaszoba abban az esetben is szép lesz, ha nem kifejezetten kisfiús vagy kislányos színeket használsz a díszítéshez. 

Tippek a nappali berendezéséhez

 

Nem könnyű kitalálni, hogyan hozd ki a lehető legjobbat a nappalidból a lakberendezés szempontjából. Az alábbi tippek segíthetnek abban, hogy igazán jól érezd magad az otthonodban. 

A teakfa a lehető legjobb alapanyag a kerti bútorok esetében

 

Nem mindegy, hogy milyen anyagból vannak a kerti bútoraid, mert több feltételnek is meg kell felelniük. Egyrészt, nagyon fontos az esztétikum, tehát a műanyag székek és asztalok helyett érdemes inkább valami mást választanod. Másrészt, az időtállóság is lényeges szerepet játszik, mert a kerti bútoraidnak mindenképpen ellent kell állniuk az időjárás viszontagságainak.

 

Ez azt jelenti, hogy számodra a teakfa (vagy tikfa) jelentheti a legjobb választást.

Lakberendezés téli hangulatban

 

Lakberendezés télen?! Igen, akármilyen furcsán is hangzik, ennek igenis van értelme! A tél egy igazán szép és hazsnos évszak, mégsem igazán kedveljük.... Itt az ideje, hogy elfogadjuk a  tél szépségeit, előnyeit, és otthonunkba költöztessük hangulatát!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.