Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2022.07.27 18:06

Kültéri bútor trendek a nyárra

   A nyár beköszöntével együtt elérkezik a szabadban töltött percek időszaka, amikor már a reggeli kávénk elfogyasztását és a munka utáni pihenést is az udvaron tervezzük. Hiszen minden egyes napsugarat, a friss levegő előnyeit szeretnénk befogadni, amíg csak lehet.

   A nyugodt percek és a családi szórakozás helyét nem kérdés, hogy átveszi a lakás erkélye, terasza vagy maga a kert. S hogyan lehetne az ott töltött idő igazán felemelő? Ha bútoraink is a kényelmet sugallják, még hozzá esztétikusan. Összegyűjtöttünk néhány kültéri bútor trendet, amelyekkel kedvenc szabadtéri helyeiteket még különlegesebb lehet!

   Amely idén nyáron is nagy trendnek örvend az a kényelem. A kárpitos, párnás felületekkel kombinált modellek a kertben is remekül mutatnak. Kellemes érzést nyújt ilyen kényelem mellett élvezni a nyári napsugarakat egy hűsítő limonádé társaságában. Válassz a bútorokra színes vagy mintás párnákat, hangulatosabbá téve azokat. A függőszékek népszerűsége 2022-ben is töretlen és egyre inkább nagyobb trendnek örvendenek ezek a különleges bútorok. Helytakarékos és praktikus megoldás lehet akár kisebb kültéri helyen is. Könnyebben mozgatható darabok, így akár az árnyékba is könnyedén áthelyezhetőek. A fa bútorokat egyre inkább kedvelik, hiszen értéke sosem megy ki a divatból. Anyagának természetes megjelenése a fa erezete egy örökké tartó dizájnt teremt. A bambusz bútorok tökéletesek egy igazán különleges és pihentető légkör megteremtéséhez, akár kertben, akár a teraszon. A bambusz kiváló alapanyag: természetes, fenntartható és strapabíró, amely egyben divatos is.

   Talán nem meglepő, de a rattan bútorokat is meg kell említenünk. Puha, természetes vagy szintetikus rattan szálból készülnek, amelyek összefonva egy nagyon különleges textúrát jelenítenek meg. Könnyedén tisztíthatóak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak és rendkívül különleges hatást keltenek. Idén nyáron a pasztellszínek továbbra is igazán trendinek számítanak, ami még is különleges, hogy az extrább színek is helyet kapnak, főként a kiegészítők terén. A narancssárga minden árnyalata a lista élén szerepel. A természet ihlette zöld továbbra is nagy kedvelésnek örvend. De a fa a fehér és a bézs visszafogott színei is továbbra is trend elemek lesznek, idén nyáron is.

   Mindenekelőtt egy a fontos, kerted hangulata, úgy lesz leginkább éltető és kényelmes, ha összhangban van igényeiddel, stílusoddal. Inspirálódj a különböző nyári trendekből, de formáld saját ízlésednek megfelelően, hogy biztosan ki tudd alakítani azt a helyet, ahol leginkább fel tudsz töltődni. Hiszen a legjobb kültéri bútor az, amely segít megteremteni azt a légkört, amelyről mindig álmodtál.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.