Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetés és szállítás

Több termék rendelése esetén a szállítási díjak összeadandóak!

Társaságunk a 2007. évi CXXVII. törvény 175. §. szerinti elektromos számlát alkalmaz. Ön a jelen ÁSZF elfogadásával belegyezését adja az elektronikus számla alkalmazásához.

Papír alapú számlát NEM állítunk ki!

Fizetési módok

Figyelem! Amennyiben az Ön rendelésének végösszege meghaladja a 200.000 Ft-ot, abban az esetben 30%-ról szóló előleg számlát állítunk ki, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldünk el. Kérjük, hogy az előleget legyen szíves elutalni/bankszámlánkra befizetni, hogy a megrendelésének feldolgozását elkezdhessük!

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett: M&D Holding Kft. Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.  Adószám: 23589636-2-43 Cégjegyzékszám: 01-09-180856 Kedvezményezett számlaszáma: 11711041-29922026

Bankkártyás fizetés - Barion

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával. A bankkártyás fizetési mód választásakor átiránxyítjuk Önt a Barion fizetési szolgáltató felületére, ahol szigorú biztonsági védelem alatt tudja kártyaadatait megadni és a fizetést lebonyolítani.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ekkor a futárnak készpénzben tud fizetni. 250.000 Ft feletti összrendelés esetén 50% előleget kérünk, és a fennmaradó összeget tudja utánvéttel fizetni. Az utánétes fizetésre kezelési költséget számolunk fel, melynek mértéke 2%, de minimum 500 -maximum 10 000 Ft. 

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Átvételi módok, átvételi díjak

Cégünk több szállítóval dolgozik együtt, annak megfelelően, hogy a szállítandó termék milyen paraméterekkel rendelkezik (méret, súly, törékeny stb.) illetve mi a szállítási desztináció. Ennek megfelelően a lentiekben felsoroljuk az aktuális szállítókat az Önök minél részletesbeb tájékoztatása érdekében.

ZozoTrans szállítási mód

A ZozoTrans szállító cég főként a kárpitos, terjedelmes illetve nagyméretű, nagy súlyú termékek szállítását végzi. 

Futarszolgalat.hu szállítás

A futarszolgalat.hu a cégünktől való csomagfelvételtől számított 2-4 napon belül szállítja ki a csomagokat  a vevőknek. A kiszállítási nap előtti este (6 körül) küldenek sms-t a címzettnek, amennyiben esetleg ez az időpont nem megfelelő, abban az esetben még ekkor a vevőnek lehetősége van módosítást kérni.

Kállai Balázs e.v.

Főként Budapest és agglomerációba történő szállítás.

Sprinter futárszolgálat szállítás

A Sprinter futárszolgálat a klasszikus futárszolgálati szolgáltatás biztosításával főként a kisebb terjedelmű csomagokat szállítja. 

Amennyiben Ön raklap mennyiséget rendel és (az előleg megfizetése után) a fennmaradó összeget készpénzben szeretné fizetni utánvéttel,  abban az esetben plusz 5000 Ft/raklap utánvét kezelési díjat számítunk fel. Amennyiben Ön a megrendelt terméket nem veszi át, abban az esetben a fuvardíj 2-szeres összegét a már befizetett előleg összegéből levonjuk.

Személyes átvétel

1097 Gyáli út 37/A. szám alatt. Metro Áruház mellett. Bútorpiac.


A személyes átvétel kezelési díja: 500 Ft.


Átvétel: munkanapokon 15:00-21:00 között


Kizárólag előre történő bankkártyás vagy utalásos fizetés esetén.


Helyszíni fizetési lehetőség nincs!

További információ Ide kattintva elérhető >>>

Hibás megjelenési ár

Minden olyan esetben amikor egy termék hibás áron jelenik meg, úgy azt a megrendelést töröljük.
A hibás ár definíciója az amikor az árrésen felül veszeteséget okoz a gazdasági társaságnak. 
Igyekszünk körültekintően  a legnagyobb adatbiztonsággal dolgozni, de sem az emberi sem az informatikai hibát nem tudjuk kiszűrni teljes mértékben. Ezért megértésüket kérjük ha ilyen esettel találkoznak. Emailen értesíteni fogjuk erről.
Az előrefizetéses esetekben a legközelebbi csütörtökön utaljuk visza az összeget. Bankkártyás fizetés esetén a kiküldött megrendelését töröltük értesítőre válaszolva küldje el a bank számlaszámát.
A megrendelt bútor gyártási, illetve szállítási határidejének módosítási jogát fenntartjuk.
A szállítási határidőt a gyártók tájékoztatása alapján adjuk meg, és az esetleges késésért  kártérítési felelősséget nem vállalunk!
A bútorok lapraszerelt állapotban kerülnek kiszállításra, kivételt képez, ahol ezt külön feltüntetjük!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.