Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetés és szállítás

Több termék rendelése esetén a szállítási díjak összeadandóak!

Társaságunk a 2007. évi CXXVII. törvény 175. §. szerinti elektromos számlát alkalmaz. Ön a jelen ÁSZF elfogadásával belegyezését adja az elektronikus számla alkalmazásához.

Papír alapú számlát NEM állítunk ki!

Fizetési módok

 

Figyelem! Amennyiben az Ön rendelésének végösszege meghaladja a 200.000 Ft-ot, abban az esetben 30-100% előleget kérünk, és a fennmaradó összeget tudja utánvéttel fizetni.
500.000 Ft felett a törvényi szabályozás miatt nem lehet utánvéttel fizetni.
Kérjük, hogy az előleget legyen szíves elutalni/bankszámlánkra befizetni, hogy a megrendelésének feldolgozását elkezdhessük!

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett: M&D Holding Kft. Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.  Adószám: 23589636-2-43 Cégjegyzékszám: 01-09-180856 Kedvezményezett számlaszáma: 11711041-29922026

Bankkártyás fizetés - Barion

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával. A bankkártyás fizetési mód választásakor átiránxyítjuk Önt a Barion fizetési szolgáltató felületére, ahol szigorú biztonsági védelem alatt tudja kártyaadatait megadni és a fizetést lebonyolítani.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ekkor a futárnak készpénzben tud fizetni. 200.000 Ft feletti összrendelés esetén 30-100% előleget kérünk, és a fennmaradó összeget tudja utánvéttel fizetni.
500.000 Ft felett a törvényi szabályozás miatt nem lehet utánvéttel fizetni.
Utánvétes fizetés mód választása esetén 1,5 - 6% kezelési költséget számítunk fel.

100 kg feletti bútorrendelés esetén előleg megfizetése szükséges!

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával. A bankkártyás fizetési mód választásakor átirányítjuk Önt a Barion fizetési szolgáltató felületére, ahol szigorú biztonsági védelem alatt tudja kártyaadatait megadni és a fizetést lebonyolítani. Minden megrendelésre 0-2% kezelési költséget számítunk fel. Ami sosem lehet több mint az utánvét fizetési mód  kezelési költsége.

Átvételi módok, átvételi díjak

Cégünk több szállítóval dolgozik együtt, annak megfelelően, hogy a szállítandó termék milyen paraméterekkel rendelkezik (méret, súly, törékeny stb.) illetve mi a szállítási desztináció. Ennek megfelelően a lentiekben felsoroljuk az aktuális szállítókat az Önök minél részletesbeb tájékoztatása érdekében.

Futarszolgalat.hu szállítás:

A futarszolgalat.hu a cégünktől való csomagfelvételtől számított 2-4 napon belül szállítja ki a csomagokat  a vevőknek. A kiszállítási nap előtti este (6 körül) küldenek sms-t a címzettnek, amennyiben esetleg ez az időpont nem megfelelő, abban az esetben még ekkor a vevőnek lehetősége van módosítást kérni.

DPD futárszolgálat:

A DPD futarszolgalat a cégünktől való csomagfelvételtől számított 2-4 napon belül szállítja ki a csomagokat  a vevőknek. Nem kérhető házbaszállítás, szerelés, csomagolóanyag elszállítás.
 A házbaszállítás, egyénileg megbeszélhető, de a szállítás az első kapuig vagy ajtóig szól.

BLF futárszolgálat:

A BLF futarszolgalat a cégünktől való csomagfelvételtől számított 2-4 napon belül szállítja ki a csomagokat  a vevőknek. Nem kérhető, szerelés, csomagolóanyag elszállítás. A házbaszállítás, egyénileg megbeszélhető, de a szállítás az első kapuig vagy ajtóig szól.

Egyedi, raklapos szállítás:

A nagy, raklapos mennyiségű szállítást egyedi fuvarozó is végezheti. Egyedi megállapodás alapján történik a fuvardíj számítása. A kiszállítási határidő szintén egyedi megállapodás.
A csomagokat a szállító jármű mellé helyezik a megadott címen.

Amennyiben Ön raklap mennyiséget rendel és (az előleg megfizetése után) a fennmaradó összeget készpénzben szeretné fizetni utánvéttel,  abban az esetben plusz 5000 Ft/raklap utánvét kezelési díjat számítunk fel. Amennyiben Ön a megrendelt terméket nem veszi át, abban az esetben a fuvardíj 2-szeres összegét a már befizetett előleg összegéből levonjuk.

Személyes átvétel:

A termék átvehető a kifejezetten erről szóló emailen - SMS-en keresztül történő értesítés után.
Személyes átvétel: 1097 Gyáli út 37/A. szám alatt. Metro Áruház mellett. Bútorpiac.
A személyes átvétel kezelési díja: 1000 Ft.
Átvétel: munkanapokon 12:00-20:30 között
Kizárólag előre történő bankkártyás vagy utalásos fizetés esetén választható a személyes átvételi lehetőség.

Helyszíni fizetési lehetőség nincs! Kb. 1 hét az átfutási idő.

BLF Futárszolgálat

A BLF futarszolgalat a cégünktől való csomagfelvételtől számított 2-4 napon belül szállítja ki a csomagokat  a vevőknek. Nem kérhető, szerelés, csomagolóanyag elszállítás. A szállítás az első kapuig vagy ajtóig szól.
Kérhető házba és emeletre szállítás. Díjak a termékek adatlapján a kosárbas gomb felett látható ahol ki is lehet választani. Több termék esetén a házba szállítás díja 15.000.- Forintban maximálva lesz.

Ez egy webáruház, ezért a termékek személyes megtekintésére nincs lehetőség!

Hibás megjelenési ár

Minden olyan esetben amikor egy termék hibás áron jelenik meg, úgy azt a megrendelést töröljük.
A hibás ár definíciója az amikor az árrésen felül veszeteséget okoz a gazdasági társaságnak. 
Igyekszünk körültekintően  a legnagyobb adatbiztonsággal dolgozni, de sem az emberi sem az informatikai hibát nem tudjuk kiszűrni teljes mértékben. Ezért megértésüket kérjük ha ilyen esettel találkoznak. Emailen értesíteni fogjuk erről.
Az előrefizetéses esetekben a legközelebbi csütörtökön utaljuk visza az összeget. Bankkártyás fizetés esetén a kiküldött megrendelését töröltük értesítőre válaszolva küldje el a bank számlaszámát.
Minden szállítási mód a cím bejáratáig terjed, ez adott esetben a kapu címe. A futárszolgálatok vállalnak lakásba szállítást, ez járhat plusz költséggel. Erről nekünk nincs információnk, a szállítást megelőzően telefonon keresni fogja Önt a futárszolgálat egy munkatársa, vele fogja tudni ezt egyeztetni.
Esetenként előfordulhat, hogy a futár egyedül érkezik, ebben az esetben emeletre történő kézbesítés csak segítség biztosítása mellett lehetséges.
A megrendelt bútor gyártási, illetve szállítási határidejének módosítási jogát fenntartjuk.
A szállítási határidőt a gyártók tájékoztatása alapján adjuk meg, és az esetleges késésért  kártérítési felelősséget nem vállalunk!
A bútorok lapraszerelt állapotban kerülnek kiszállításra, kivételt képez, ahol ezt külön feltüntetjük!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.