Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetés és szállítás

Fizetési módok

 Figyelem! Amennyiben az Ön rendelésének végösszege meghaladja a 200.000 Ft-ot, abban az esetben 30%-ról szóló előleg számlát állítunk ki, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldünk el. Kérjük, hogy az előleget legyen szíves elutalni/bankszámlánkra befizetni, hogy a megrendelésének feldolgozását elkezdhessük!

 

Készpénzes fizetés

Önnek lehetősége van a termék árát a termék átvételekor készpénzben kifizetni személyes termékátvétel esetén.( egyedi megbeszélés alapján !!)

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Átutalás

Kedvezményezett neve:

M&D Holding Kft.

Bankszámlaszám:

11711041-29922026

OTP Bank Nyrt.

 

nemzetközi utalás esetén:

HU72 1171 1041 2992 2026 0000 0000

SWIFT: OTPVHUHB

Számlavezető fiók neve: OTP Bank Nyrt. 1111 Budapest, Karinthy F. út 16.

 

 

Közlemény rovatba:  megrendelés szám, megrendelő neve

 

Átvételi módok, átvételi díjak

 

Futárszolgálat

A futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át. A házhozszállítás díja az egyes termékek típusa és súlya szerint történik:AZ ALÁBBIAK CSAK TÁJÉKOZATÁSUL SZOLGÁLNAK, PONTOS DÍJAT A TERMÉK ADATLAPJÁN TALÁL. 

5 kg alatt: max. 3.500 Ft

4-34 kg között: 3.500 Ft - 5.000 Ft (Kivétel bizonyos esetekben, illetve nagy terjedelem esetén)

35-69 kg között: változó díjak a termék függvényében: 5.000 Ft, 6.000 Ft, 7.000 Ft. 8.000 Ft stb.

70 kg felett: változó díjak a termék függvényében:  10.000 Ft, 13.000 Ft. 15.000 Ft

A kívánt termék(ek)re a pontos szállítási díjat a kosárba helyezés és a Megrendelés gombra kattintás után tudja pontosan megtekinteni.

A szállítás történthet több részletben is, mely nem befolyásolja a leadott megrendelésben eredetileg szereplő szállítási díj összegét.

Amennyiben Ön több terméket rendelt, előfordulhat, hogy a termékeket külön-külön, más-más raktárból és más időpontban szállítjuk ki Önnek. Ez természetesen nem befolyásolja a leadott megrendelésben eredetileg szereplő szállítási díj összegét.

Amennyiben Ön raklap mennyiséget rendel és (az előleg megfizetése után) a fennmaradó összeget készpénzben szeretné fizetni utánvéttel,  abban az esetben plusz 5000 Ft/raklap utánvét kezelési díjat számítunk fel. Amennyiben Ön a megrendelt terméket nem veszi át, abban az esetben a fuvardíj 2-szeres összegét a már befizetett előleg összegéből levonjuk.

Személyes átvétel

A személyes átvétel  a megadott személyes átvételi ponton lehetséges, az előzetes visszaigazolásban megadott, előre egyeztetett időpontban. A cím: 1203 Budapest, Téglagyártó út 9/b.  A személyes átvétel díja 500 Ft.

Személyes átvételre csak akkor van lehetőség, ha megrendelés összege előrefizetéssel (bankkártyával vagy utalással) kiegyenlítésre kerül előleg számla kiállítást követően. 

 

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.