Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetés és szállítás

Fizetési módok

Figyelem! Amennyiben az Ön rendelésének végösszege meghaladja a 200.000 Ft-ot, abban az esetben 30%-ról szóló előleg számlát állítunk ki, melyet a regisztrációkor megadott e-mail címre küldünk el. Kérjük, hogy az előleget legyen szíves elutalni/bankszámlánkra befizetni, hogy a megrendelésének feldolgozását elkezdhessük!

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok: Kedvezményezett: M&D Holding Kft. Kedvezményezett bankja: OTP Bank Nyrt.  Adószám: 23589636-2-43 Cégjegyzékszám: 01-09-180856 Kedvezményezett számlaszáma: 11711041-29922026

Bankkártyás fizetés - Barion

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával. A bankkártyás fizetési mód választásakor átiránxyítjuk Önt a Barion fizetési szolgáltató felületére, ahol szigorú biztonsági védelem alatt tudja kártyaadatait megadni és a fizetést lebonyolítani.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot. Ekkor a futárnak készpénzben tud fizetni. 200.000 Ft feletti összrendelés esetén 30% előleget kérünk, és a fennmaradó összeget tudja utánvéttel fizetni. Az utánétes fizetésre kezelési költséget számolunk fel, melynek mértéke 2%, de minimum 500 -maximum 10 000 Ft. 

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

Átvételi módok, átvételi díjak

Cégünk több szállítóval dolgozik együtt, annak megfelelően, hogy a szállítandó termék milyen paraméterekkel rendelkezik (méret, súly, törékeny stb.) illetve mi a szállítási desztináció. Ennek megfelelően a lentiekben felsoroljuk az aktuális szállítókat az Önök minél részletesbeb tájékoztatása érdekében.

ZozoTrans szállítási mód

A ZozoTrans szállító cég főként a kárpitos, terjedelmes illetve nagyméretű, nagy súlyú termékek szállítását végzi. 

Futar.hu szállítás

A futar.hu a cégünktől való csomagfelvételtől számított 2-4 napon belül szállítja ki a csomagokat  a vevőknek. A kiszállítási nap előtti este (6 körül) küldenek sms-t a címzettnek, amennyiben esetleg ez az időpont nem megfelelő, abban az esetben még ekkor a vevőnek lehetősége van módosítást kérni.

Kállai Balázs e.v.

Főként Budapest és agglomerációba történő szállítás.

MPL futárszolgálat szállítás

Az MPL futárszolgálat előzetes emailes értesítése után kézbesíti a csomagokat. A kézbesítést 2-szer kísérlik meg, majd 5 napig a legközelebbi illetékes postahivatalban még átvehető. Ezután visszaszállításra kerül az át nem vett csomag a Feladóhoz.

Amennyiben Ön raklap mennyiséget rendel és (az előleg megfizetése után) a fennmaradó összeget készpénzben szeretné fizetni utánvéttel,  abban az esetben plusz 5000 Ft/raklap utánvét kezelési díjat számítunk fel. Amennyiben Ön a megrendelt terméket nem veszi át, abban az esetben a fuvardíj 2-szeres összegét a már befizetett előleg összegéből levonjuk.

Önt nem terheli semmilyen díj.

Sprinter futárszolgálat szállítás

A Sprinter futárszolgálat a klasszikus futárszolgálati szolgáltatás biztosításával főként a kisebb terjedelmű csomagokat szállítja. 

Önt nem terheli semmilyen díj.

Személyes átvétel

A személyes átvétel szállítási mód jelenleg szünetel!!! 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.