Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

1 éves termék visszaküldés garancia

A Bútorpiac 1 éves visszavételi és pénzvisszafizetési garanciája

 

A bútorpiac webáruházban természetes személyként vásárolt, és 1 éves garanciával megjelölt, bútort a vásárlás napjától számított 1 éven belül indoklás nélkül visszaküldheti és visszafizetjük a termék teljes vételárát, vagy kicseréljük egy másik termékre.

Fontos Tájékoztató:

A 14 napos elállási jog ideje beletartozik az 1 évbe.

Az elállási jog 14 nap letelte után az alábbi feltételek szerint tudjuk kicserélni, vagy visszafizetni az árát a terméknek. A természetes személyként vásárolt bútorhoz kiállított számla a későbbiekben nem módosítható jogi személyre. A szállítási díjak, a házba szállítási díjak minden esetben a vásárló költsége és nem képezi részét a visszatérítésnek.  

A termék visszaküldése a vásárló feladata. Amennyiben a visszaküldött termék a szállítás során megsérül, az a vásárló és a futárszolgálat közötti elszámolást érinti. Ebben az esetben nem tudjuk a terméket visszavenni.

A visszaküldött bútor nem lehet összeszerelve, illetve fontos, hogy el sem kezdték összeszerelni.

A terméknek az eredeti csomagolásában kell lennie. Sem a csomagolás, sem a ragasztószalag nem sérülhet. A csomagolást lezáró ragasztószalag óvatos felvágásával kibonthatja a dobozt. Amennyiben a csomagolásban sérült elemek találhatók, a bútort a vevő költségére visszapostázzuk.

A bútor összeszerelése előtt vizsgálja meg, hogy megfelelő-e a színe formái, nem sérültek az elemei, illetve elégedett-e a minőségével. Azokat a bútorokat, amiket elkezdtek összeszerelni nem áll módunkban visszavenni.

Ha a visszaküldés mellett dönt, és még nem kezdte meg az összeszerelést, tegye vissza az elemeket a dobozba úgy, ahogyan azok megérkeztek, és zárja vissza a dobozt a ragasztószalag segítségével oly módon, hogy ne sérüljön se a doboz, se a ragasztószalag. 

Az 1 éves termék visszaküldés nem érvényes a nem megjelölt termékekre, a kárpitos termékekre, ülőbútorokra és matracokra.

Az ajánlat 2023 Május 17. 10.00 órától érvényes

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.