Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2023.02.06 13:03

Harmónia a gardróbban

Otthonunk bútorai közt a tökéletes gardróbszekrény álma mindenkinél szerepel. Egy igazán kulcsfontosságú darab, s nem csak a hölgyek körében. A gardrób egy olyan eleme általában, a hálószobának mely a ruhákon kívül több dolog tárolására is alkalmas lehet, melyeket szívesen elrejtenénk a szemünk elől.

Persze vannak, akik számára álom egy gardróbszoba melyben évszakok és színek szerint helyezkednek el az élére vasalt ruhadarabok.

Viszont a gardróbszoba sok szempontból luxusnak tűnhet sokak szemébe. Természetesen nem mindenki teheti meg, hogy egy teljesen külön szobát szenteljen ruháinak, s reálisan belegondolva elég irreális idea is. Viszont egy gardrób igen is leveszi a terhet a hálószoba helyiségéről. A tér sokkal letisztultabbá válik, főként, ha egy igazán visszafogott darabot választunk.

Érdemes időt és energiát fordítani a gardróbszekrény kiválasztására, hiszen nincs is rosszabb látvány, mint a szék háttámlájára hajigált ruhák. A fiókok és a polcok számának rendkívül nagy jelentősége van a hétköznapok során. Gondoljunk csak bele a reggeli rohanásokba, ha előttünk van egy jól átlátható gardróbszekrény az perceket javít a reggeli futásunk átlagán.

A frontok tekintetében is rengeteg variáció közül válaszhatunk, olykor egy kis kreativitás sem árt, hiszen a bútorunk strukturáltsága és anyaga öltözteti a teret. A lakberendezés szerelmesei pontosan tudják, hogy a tükör optikailag nagyítja a szobát, ezáltal ha túl nagynak érzed a gardróbszekrényt a helyiségbe, érdemes tükrös megoldásokon gondolkodni.

Ha nem csak optikailag nagyítanál a szoba szabad négyzetméterein, kisebb méretű gardróbszekrényeinket is érdemes megtekinteni.Egy jól kiválasztott gardróbszekrény többet mond minden szónál, s meghozza a harmóniát az eddig kusza térbe is.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.