Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2022.04.12 15:42

Műrattan kerti bútorok

Akik kerttel, terasszal vagy akárcsak egy kis erkéllyel is rendelkeznek, még inkább várják a jó idő beköszöntét. Napfürdőzés, olvasgatás vagy egyszerűen csak a kellemes pihenés egy minden igényt kielégítő kerti bútor kényelmében. 

A hosszú téli hónapok után egyre többet elmélkedünk arról, hogy minél több időt újra a szabadban tölthessünk kellemes körülmények között.

De ilyenkor sokan elgondolkoznak azon, milyen kerti garnitúrát lenne érdemes beszerezni, hogy tavasszal ne azzal szembesüljenek, ismét kezdhetik a keresgélést, mert a hideg, az idő tönkretette a meglévő bútoraikat.

A műrattan kerti bútorok nem véletlenül közkedveltek, hiszen igazán elegáns hatást keltenek, komfortosak.

Ezen kívül az egyik legfőbb előnyük a kimagasló ellenálló képességük, ugyan is a műrattan UV- és fagyálló, jól bírja az esőt, ennek köszönhetően nem veszíti el a színét sem, mint a szintetikus rattan az idő előrehaladtával.

Nem igényel különösebb karbantartást sem, amennyiben mégis foltosak lesznek, a szennyeződés enyhe tisztítószeres szivaccsal könnyen letörölhető. A fonott műrattan szálak nem sérülékenyek, így az ebből készült bútorok sokáig megőrzik szépségüket.

Használhatóak kerti bútornak, vendéglátóhelyeken, éttermekben, kávézókban. A műrattan bútorok rendkívül elegáns, exkluzív hatást keltenek. Tökéletes megoldást jelentenek bármely stílusú kertbe.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.