Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2021.12.14 13:50

Tippek, trükkök kis- és nagy fürdőszobatervezéshez

OPTIKAI TRÜKK, HA KICSI A FÜRDŐSZOBÁD

A kisméretű fürdőszobáknál nagyon fontos, hogy mind az elrendezéssel, mind pedig a színek és bútorok használatával tágítsuk és praktikussá is tegyünk az amúgy sem nagy helyiséget. Néhány lehetőség, amivel tágasabbá és rendezetté teheted fürdőszobád:

     1.Tükör használat: Egy kis fürdőszobában csodát képes tenni egy jól megválasztott tükör, ami optikailag akár pár négyzetméterrel nagyobbá tudja varázsolni a helyiséget. Tehát minél nagyobb, vagy minél nagyobb felületen használod, annál jobban tágítja a teret.

     2. Világos színek: Használj világos falszint vagy bútort, vagy akár mindkettőt egyszerre:) Ezzel tuti nem lősz mellé, ha optikailag nagyobbítani szeretnéd fürdőszobád.

     3.Lebegő bútor: Ezek a bútorok már az igazán modern fürdőszoba trendet idézik elő, nagyobbnak és légiesebbnek tűnik a tér. Nem mellesleg egy lebegő szekrény igen praktikus tárolási lehetőséget is biztosit a fürdőszobai kellékeknek.

     4.Falba épített polcok: Gondot okoz, hogy hova is pakoljuk a tusfürdőket és samponokat? Erre egy nagyszerű megoldás a falba rejtett polc. Ez azért jó megoldás, mert benne lesz a polc a falban és nagyon rendezettnek néz ki a zuhanyzó. Ugyanezt a kád fölött is meg lehet oldani, illetve ha van hely, akkor ezt a funkciót egy magas szekrénnyel is kivitelezhető

TIPPEK NAGY FÜRDŐSZOBA TERVEZÉSHEZ

 Amikor a fürdőszobád tervezed, ami még ráadásul jó nagy is, érdemes végig gondolni, hogy mit is szeretnél... valóban egy nagy fürdő az amire vágysz, és ide minden funkciót beraksz, bútoroktól kezdve mosó és száritógép és stb.. vagy inkább két külön fürdőt szeretnél az egyiket egy zuhanyzóval a másikat pedig egy káddal. Lássuk, melyek azok a bútorok, amiket nyugodtan használhatsz nagy fürdőszoba esetén:

       - Mindig is szerettél volna egy szabadon álló kádat? A nagy fürdőszobánál nyugodtan betervezheted:)

       - A walkin zuhanyzó szerintem egy tökéletes választás a modern, látványos fürdőszoba eléréséhez

       - A reggeli készülődésben problémát okozhat, ha nagy a család, így egyszerre szeretne mindenki fogat mosni, mosakodni. Erre  tökéletes megoldást nyújt a dupla mosdó.

       - Ha nincs külön mosókonyhád, de a fürdőben van megfelelő mennyiségű helyed, akkor egy mutatós, a fürdő stílusához illő gardróbszekrényben elhelyezheted a mosógépet és a szárítógépet.

       - Használj egy nagy, karakteres tükröt, amely szintén jó ötlet egy nagy fürdőszobába.

       - Ha van elég helyed egy relaxálós szekciót is kialakíthatsz egy pihenőággyal.

Mindegy, hogy kicsi vagy nagy a fürdőszobád, fontos az előre megtervezés, a szín és bútor kiválasztás, valamint az elhelyezés! Remélem hasznosnak találtátok tippjeim és trükkjeim, kívánom, hogy megvalósuljon mindannyiótok álom fürdőszobája! :)

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.