Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2022.07.31 10:34

Hogyan lehet elegáns a nappalid?

    A nappalink az otthonunk azon fontos része, ahol a napjaink legjobb részeit töltjük, akár filmet, sorozatot nézünk, játszunk vagy jókat beszélgetünk családtagjainkkal, vagy akár barátainkkal. Egy jól berendezett szoba a tulajdonosa elégedettségével kezdődik hiszen, ha mi magunk nem érezzük komfortosnak otthonunk központi szobáját, akkor vendégeink sem fogják.

    Ha a letisztult, elegáns stílust érezzük leginkább önmagunkhoz közel akkor érdemes egy két tippet megfogadni a berendezések kapcsán, hogy tényleg eleganciát tükrözzön s ne pedig rideg és személytelen hatást keltsen. A szépség mindenképp fontos a kényelmünk szempontjából, de nem mehet a praktikum rovására.

    Az elegancia szereti az egyszerű, letisztul színeket, főként a feketét és a fehéret. De egy szép bőrbútor is kiváló lehet, vagy éppen egy bársony ülőgarnitúra, vagy fotel. A színek tekintetében a sötétebb tónusú kék, vagy akár a zöld is jó választás lehet, csak ez esetekben érdemes arra figyelni, hogy kiegészítésként máshol is visszaköszönjen a választott szín. A nagyon élénk színeket ezen stílusnál ajánlatos mellőzni, és inkább a mélyebbeket preferálni. Oda kell figyelnünk az arányokra, hogy véletlenül se menjünk el a giccses irányba az elegáns helyett. Példának okán az arany vagy a márvány hatású tárgyak tökéletes eleganciát tükrözhetnek, de túlzásba is eshetünk velük, és akkor az ellenkező hatást érhetjük el. Egy elegáns nappali esetében a tágas tér az előnyös, ha esetleg kisebb térrel rendelkezel törekedj a világos színekre és jó trükk a tükör, hiszen optikailag nagyhíthat a téren. A fehér a nagyobb bútorszettek választásakor is tökéletes lehet. Úgy tartják, hogy a fehér színhatással van az elmére és ezáltal a testre, elősegíti a friss kezdetek és megújulás érzését, ami egy nappali esetében igencsak megnyugtató lehet. Semleges szín és barátságosabbnak érzékeljük, mint például a szintén semleges szürkét vagy feketét. Előkelő alapszín lehet a térben, mely nem tereli el a figyelmet. Amilyen elegáns a fehér éppen úgy a fekete is, hiszen a kifinomultság és az elegancia színe. Ha ügyesen kombinálod egyéb színekkel ragyogóan szofisztikált köntössel ruházhatod fel nappalid.

   Az elegáns és stílusos nappali titka összefoglalva nem más, mint a minőségi bútorokban választása, melyek az időtlen dizájnjának köszönhetően az idők végezetéig divatos marad. Az elegáns stílusú nappali varázsa néhány gondosan megválasztott részleten múlik. Inspirálódj és nappalid megtervezése sokkal könnyebb lesz, mint azt gondolnád.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.