Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2022.11.21 18:19

Black Friday

A Black Friday eredete az Egyesült Államokba, az 1920-as évekre nyúlik vissza.

Az Egyesült Államok talán legnagyobb, esetenként a karácsonyt is meghaladó családi ünnepe a hálaadás. Az amerikai telepesek első áttelelésének emléket állító ünnepnap - minden évben november 4. csütörtökje - a bőséges termés felett érzett öröm, hála kifejezése.

A hálaadást követő péntek hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A boltokban ekkor jelenik meg a karácsonyi árukészlet, a kirakatokban a karácsonyi dekoráció. A kereskedők a karácsonyi vásárlás beindítására jelentős kedvezményeket adnak.

A fekete jelzőt a Philadelphiai Rendőrség 1966-ban ragasztotta az eseményhez, amikor az alacsony árak hatására a vásárlók ellepték az utakat és utcákat, hatalmas közlekedési káoszt okozva ezzel. 1975-től a Black Friday kifejezés használata már Philadelphián kívül is egyre elterjedtebbé vált, Magyarországon 2014 óta van jelen.

A kezdetek óta az egynapos akciókból többnapossá nőtte ki magát, néhol akár egy hétig, újabban akár egy hónapig is tarthat a "fekete szezon".

Ahogy mi is egész novemberben komoly kedvezményekkel, nyereményjátékkal várjuk kedves vásárlóinkat.

A bolti vásárlásokról pedig egyre inkább eltolódik a hangsúly a kényelmes online bevásárlás felé, ami nem is csoda, hiszen ki szeretne órákig állni egy bolt előtt a nyitásra várva, mikor otthonról kényelmesen, átgondoltan is vásárolhat?

Nálunk érdemes már most körbenézni, az akciókat figyelemmel kísérni, és ha megtalálták a rég vágyott bútorukat, gyorsan meg is vásárolni, mert a kedvezményes árakat csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.