Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2018.04.25 14:51

A futonágy a vevők új kedvence

Japán mindig is egy nagyon különleges hely volt. Az itt élő emberek számtalan hasznos találmánnyal büszkélkedhetnek. Például, a futonágy régen alaptartozéknak számított a távol-keleti országban. Számtalan előnye van ennek a fekvőalkalmatosságnak, ezért ma már az európai piacokon is sokan érdeklődnek iránta.

A padlóra kell letenni

A használatához nem szükséges ágyrács vagy ágykeret, hiszen eredetileg a földön kellett tárolni. A régebbi típusokat össze is lehetett hajtogatni az alvás után, aminek köszönhetően reggel rengeteg hely szabadult fel a szobában.

Kemény fekvőalkalmatosság

A futonágy másik előnye a keménységében rejlik. Folyamatosan nő azoknak az embereknek a száma, akik inkább egy jobb tartással rendelkező felületen szeretnének aludni. A kutatások szerint ez a szokás egészséges lehet, hiszen a túl puha matracok miatt sokaknak fáj a hátuk vagy a derekuk.

Remekül mutat

A termék igazán esztétikus látványt nyújt, tehát jól mutat a hálószobában és a nappaliban is. A Bútorpiac weboldalán mintás változatban lehet megvásárolni, bár a huzat színe változhat a képi megjelenítéshez képest.

Pamutból készült

A futonágy pamut anyaga nagyon kényelmes, tehát semmi sem állja útját a pihentető alvásnak. Nem kell a befülledés miatt szenvedni, illetve a bőrt sem irritálja majd a kényelmetlen anyag.

Ilyen méretekben szerezhető be a futonágy

A webáruházunkban egy- és kétszemélyes verzióban kerülhet sor a megvásárlására. A legkisebb változata 80x200, a legnagyobb pedig 180x200 centiméteres. A rendelés előtt azt is meg kell nézni, hogy melyik típusnak mekkora a teherbírása.

Milyen áron kapható a futonágy?

Természetesen szólnunk kell néhány szót a futonágy áráról is. Mivel most néhány típus jelentős kedvezménnyel kapható, ezért érdemes kihasználni a kínálkozó alkalmat. A vásárlás kb. 20-51 ezer forintos ár között lehetséges. Az ár és az érték arányában megéri a rendelés mellett dönteni.

Hogyan lehetséges a kiszállítása?

A szállításáért általában 5 ezer forintot kell fizetni. A termék tömege kb. 11-20 kilogramm a típusától függően, ezért ezt figyelembe kell venni a megrendelésekor.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.