Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2022.08.08 17:25

A tökéletes erkély nyárra

  Most, hogy szép lassan közeleg az ősz egyre gyakoribb a kellemes időjárás reggel és este is. S milyen jó is ilyenkor a szabadban tölteni az időt. A reggeli kávét kortyolgatni az erkélyeden, megvitatni az élet nagy dolgait este, akár egy pohár bor mellett?!

  Mi tartott eddig vissza a nyáron? Egy erkély igazi ajándék lehet, ami egy igazán hangulatos plusz helyiség lehet, ha megfelelően van kialakítva. Olvasd tovább s néhány tippel segítünk egy tökéletes erkélyt kialakítani. Talán az első és legfontosabb szabály, amit mindenekelőtt szem előtt kell tartanod, hogy mindig olyan darabokat használj, amelyeket eleve kültérre terveztek. Hiszen így lesz hosszú éveken át hű társad.

   A kényelemhez elengedhetetlen egy asztal s a hozzáillő székek is. Ha kis erkéllyel rendelkezel válassz összecsukható darabokat, mind például a Astino kerti bútorszett, 2 székkel natúr színben. Ezeket díszes, színes párnákkal feldobva igazán nyári hangulatot kölcsönözhetsz erkélyednek. Viszont, ha nagyobb térrel rendelkezel, mindenképp műrattan bútorainkat javasoljuk, melyek tisztán tartása sem utolsó szempont, s velük rögtön a Riviérán érezheted magad. Ha inkább egyedül töltöd, pihenéssel a nyári estéket, egy függőszék remek választás lehet, ahol ellazulva, kedvenc könyveddel nem is vágysz másra. Az erkélyre talán több bútor nem is kell, mint sem egy jól megválasztott szék és asztal. Viszont az ördög a részletekben rejlik. Egy dekoratív szőnyeg nagyon otthonossá varázsolja a teret. A választás során ám elengedhetetlen, hogy megnézd az adott termék anyagát. A kültéri daraboknak nem elég szimplán esztétikusnak lenniük, az is fontos, hogy jól reagáljanak a különféle időjárási tényezőkre: a különböző halmazállapotú csapadékokra és az UV-sugárzásra. Amennyiben meg szeretnéd hosszabbítani szőnyeged élettartamát, úgy esőzések nagy viharok idején, vagy a téli hónapok beköszöntével ne felejtsd el bevenni őket.

  Az erkélyed további díszítéséhez, maga az ízléses összkép kialakításához rendkívül jól mutat, például fényfűzérek és növények használj. Reméljük, hogy inspirációval szolgáltunk, hogy végre ne legyen kifogás és berendezd vagy felújítsd meglévő erkélyedet.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.