Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2021.09.28 20:10

Ifjúsági bútor

Eljött a szeptember, így elkezdődött a jól megérdemelt vakáció után az iskola. Ezzel pedig számos újabb feladattal nehezedik a szülők vállára, különösen az éppen első osztályos, vagy már kamasz gyereket nevelő szülőkre.

Még az éppen óvodából elballagott gyerkőc számára mi lenne az ideális? Mi lenne egy kamasznak a jó? Ifjúsági szekrénysor, vagy külön elemekből összeállított bútorok a megfelelő az első osztályos „nagylányoknak” és „nagyfiúknak”?

Ezekre a kérdésekre nem egyszerű válaszolni, mert, ami egyik helyen tökéletes megoldás a másik helyen már közel sem biztos.

Amit mindenképp szem előtt kell tartanunk azon felül, hogy mit szeretne a gyerkőc:

  • az a szoba mérete,
  • hogy egy, vagy több gyerkőc van egy szobában,
  • több gyerkőc esetén a koruk és nemük is fontos tényező.

Az ifjúsági szekrénysorok, azért jó választás, mert mindent tartalmaz, amire szükség van egy gyerekszobában. Van hely a ruhák, játékok, könyvek tárolására, magába foglalja az íróasztalt. Praktikus megoldás, ami több gyerkőc esetén is jól működik, amennyiben elegendő hely van az ifjúsági szekrénysorok elhelyezésére.  

Hely szűkében nagyon jó megoldás az emeletes ágy alatt elhelyezett íróasztal, ahol lehetőség van a nyugodt tanulásra.

Ezekkel a megoldással jól elkülöníthetők a gyerkőcök holmija, mindenkinek megvan a kis helye a tanuláshoz és az sem lesz egy utolsó szempont, hogy magunkat is kicsit megkíméljük „az az enyém”, vagy „elvette” kezdetű vitákból. Illúzióink ne legyenek, nem teljesen J

Kamaszok esetében már történt egy korszakváltás, kinőttek a kisfiús, kislányos szobákból. Természetesen ebben az esetben is jó megoldás az ifjúsági szekrénysor, amennyiben ez elég menő egy kamasznak. A gyakoribb a külön elemekből felépülő szoba. Hogy mit értek ez alatt?

Azt, hogy inkább már különálló szekrényekből, gardróbszekrényből, komódokból, különálló író- vagy számítógép asztalból fog állni a szoba berendezése az ágy mellett. Persze tudjuk, hogy a kamaszok sok időt töltenek a szobájukban, ezért fontos, hogy olyanok legyenek a bútorok, ami megfelel az ő ízlésvilágának. Szülőként, ha betévedünk, akkor papucsba és szemet becsukva, ki tudja, mit találunk? J

Most szeptemberbe sem vagyunk elkésve a gyerekszoba felújítással, hiszen az iskolakezdés így is elég megterhelő volt és még szuper idő van egy felújításra, vagy „csak” egy bútorcserére.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

És mi egy 3.000Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg,
amit az első vásárláskor használhat fel 40eFt rendelés felett.